Nyt loppu sairastaminen!
Jotain on jo pakko tehdä, mutta mitä?
Kouluun?....ei vielä tänään...huomenna sitten.
Pientä paikkojen järjestelyä...eiiii....pyykkejä vois pestä...eiii...leipoa vois...
jep, banaanikakun paikka :)
Sain tämän ohjeen vuosia, vuosia sitten ystävältäni Tiinalta
ja on kuulkaa maailman helpoin ja nopein kakku ja vielä hyvää kuin mikä.
Silloin, kun kaikki lapset asuivat vielä kotona, tämä kakku syötiin yhdellä istumalla,
nyt sitä syödään jo useampana päivänä ja se on hyvä,
sillä kakku vain paranee...vielä monta päivää paistamisen jälkeen!
Kannattaa kokeilla <3
Jotain on jo pakko tehdä, mutta mitä?
Kouluun?....ei vielä tänään...huomenna sitten.
Pientä paikkojen järjestelyä...eiiii....pyykkejä vois pestä...eiii...leipoa vois...
jep, banaanikakun paikka :)
Sain tämän ohjeen vuosia, vuosia sitten ystävältäni Tiinalta
ja on kuulkaa maailman helpoin ja nopein kakku ja vielä hyvää kuin mikä.
Silloin, kun kaikki lapset asuivat vielä kotona, tämä kakku syötiin yhdellä istumalla,
nyt sitä syödään jo useampana päivänä ja se on hyvä,
sillä kakku vain paranee...vielä monta päivää paistamisen jälkeen!
Kannattaa kokeilla <3
Banaanikakku
2½ kkp sokeria
1 kkp sulatettua voita
2 kananmunaa
1 kkp piimää
4 kkp vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 - 3 kypsää banaania
1. kulhoon sokeri, sul.voi, k-munat ja piimä: sekoita (älä vatkaa)
2. lisää kuivat aineet aineet
3. muussaa banaani ja lisää viimeisenä taikinaan
4. kakkuvuokaan ja uuniin alatasolle
uunin lämpö 175*C
paisto aika n. 1 tunti
siis todellakin kaikki vain kulhoon, hieman sekoitusta ja uuniin!
Herkullisia hetkiä myös sinun päiviin!
tuitiina <3
2. lisää kuivat aineet aineet
3. muussaa banaani ja lisää viimeisenä taikinaan
4. kakkuvuokaan ja uuniin alatasolle
uunin lämpö 175*C
paisto aika n. 1 tunti
siis todellakin kaikki vain kulhoon, hieman sekoitusta ja uuniin!
Herkullisia hetkiä myös sinun päiviin!
tuitiina <3